×
down arrow

Hartverwarmend welkom in Egmond aan Zee met hond

Wil je er even tussenuit met je hond en ben je op zoek naar een plek waar viervoeters met open armen ontvangen worden? Dan is Egmond aan Zee met hond een absolute topbestemming! Met de prachtige kustlijn, de duinen en talloze hondvriendelijke activiteiten en accommodaties, zal zowel jij als je hondje gegarandeerd een geweldige tijd beleven.

Scharrelen op de stranden van Egmond aan Zee

Het is algemeen bekend dat honden gek zijn op stranden. Het brede strand van Egmond aan Zee is daar geen uitzondering op. Het heerlijk zachte zand, het kabbelende zeewater en de ruimte om te rennen en spelen maken Egmond aan Zee met hond een paradijs voor je trouwe viervoeter. Daarnaast zijn er specifieke secties op het strand waar honden het hele jaar door welkom zijn, zodat je hond kan genieten van vrijheid zonder beperkingen.

Hondenwandelingen door het Duinreservaat

Als je in Egmond aan Zee verblijft met je hond, mag een wandeltocht door het prachtige Noord-Hollands Duinreservaat absoluut niet ontbreken. Dit natuurgebied strekt zich uit over 20 kilometer en biedt volop ruimte voor lange, ongestoorde wandelingen. Delen van het reservaat zijn honden het hele jaar toegestaan en in sommige gebieden kun je je hond zelfs los laten lopen.

Dineren in hondvriendelijke restaurants

Na een lange dag van strand- en duinplezier, is het tijd om de inwendige mens (en hond) te verzorgen. Gelukkig zijn er in Egmond aan Zee talrijke restaurants waar honden welkom zijn. Bijvoorbeeld Strandpaviljoen de Uitkijk, waar je niet alleen heerlijk kunt eten, maar waar ook je hond wordt voorzien van een verfrissende bak water en een smakelijke hondenkoek.

hondvriendelijke hotels egmond aan zee
honden egmond aan zee

“Jouw ultieme gids voor een fantastische vakantie in Egmond aan Zee met jouw hond”

Overnachten in accommodaties voor jou en je hond

Een verblijf in Egmond aan Zee met hond is niet compleet zonder een hondvriendelijke accommodatie. Bijvoorbeeld het prachtige Hotel Zuiderduin, waar huisdieren van harte welkom zijn. Je hond kan hier heerlijk overnachten op je kamer, terwijl jij geniet van alle faciliteiten die het hotel te bieden heeft. Ook Hotel De Boei is een prima keuze. Met haar ligging dichtbij het strand, is het een perfecte uitvalsbasis voor jou en je hond.

Eropuit in Egmond aan Zee met bijzondere hondactiviteiten

Naast wandelen op het strand en in het duinreservaat, zijn er nog talloze andere activiteiten te beleven in Egmond aan Zee met hond. Wat dacht je van een workshop hondenfotografie, zodat je altijd een mooie herinnering hebt aan jullie vakantie aan zee? Of een bezoek aan de hondenboetiek voor een nieuw speeltje of halsband? In Egmond aan Zee valt voor zowel baasjes als honden altijd iets nieuws te beleven!

Een onvergetelijke ervaring in Egmond aan Zee met hond

Met zijn hondvriendelijke stranden, uitgestrekte duinen, gastvrije horecagelegenheden en comfortabele accommodaties, is Egmond aan Zee met hond de ideale bestemming voor vakantie met je trouwe viervoeter. Jaarlijks kiezen vele hondenbaasjes deze gezellige badplaats als verblijfplaats en keer op keer weten ze een onvergetelijke ervaring te creëren voor hen en hun honden.

Bent je klaar om met eigen ogen te zien wat Egmond aan Zee met hond allemaal te bieden heeft? Bezoek dan snel de website opstapmetjehond.nl en ontdek de top 10 hondvriendelijke hotels in Egmond aan Zee. We kunnen niet wachten om je daar te zien, samen met je hond natuurlijk!