×
down arrow

Welkom in de prachtige Veluwe: waar je hond ook vakantie viert

Jij en je hond zijn onafscheidelijk. Een vakantie zonder je trouwe viervoeter? Onmogelijk! De uitgestrekte Veluwe met zijn bossen, heidevelden, zandvlaktes en ongerepte rivierlandschap is het ideale wandelgebied voor jou en je hond. Het vinden van een geschikte B&B Veluwe met hond hoeft geen uitdaging te zijn. Er zijn namelijk genoeg plekken waar zowel jij als je hond met open armen ontvangen worden.

Ontdek de hond-vriendelijke Bed & Breakfasts op de Veluwe

Diverse accommodaties op de Veluwe heten niet alleen jou, maar ook je hond welkom. Op de website opstapmetjehond.nl vind je een ruime selectie van B&B’s op de Veluwe waar honden zijn toegestaan. Het unieke aan deze B&B’s is dat ze niet alleen je hond toestaan, maar ook extra faciliteiten bieden voor je hond. Denk aan speciale hondenkamers, doggy menu’s en zelfs hondenoppas diensten.

Een goed voorbeeld hiervan is B&B ‘De Wilde Kers’, gelegen in het hart van de Veluwe. Naast dat je hond welkom is in de sfeervolle kamers, zijn er ook speciale hondenmanden beschikbaar. Een ander uniek B&B op de Veluwe met hond is het prachtige ‘Het Veluws Hof’. Deze B&B heeft een omheinde tuin, ideaal voor je hond om rond te rennen en te genieten van de vrije natuur, terwijl jij ontspant met een goed boek en een kop koffie.

Wandelen met je hond op de Veluwe

Zoek je naar activiteiten om je B&B Veluwe met hond avontuur compleet te maken? Het Nationaal Park De Hoge Veluwe is een paradijs voor zowel jou als je hond. Je vindt er maar liefst 15 losloopgebieden waar je hond vrij rond kan rennen en spelen.

Een geweldige plek om te wandelen met je hond is het Speulderbos, bekend om zijn ‘dansende’ bomen. Of wat dacht je van een wandeling door het imposante Kootwijkerzand, het grootste stuifzandgebied van West-Europa? Vergeet niet om het waterbakje van je hond mee te nemen tijdens je tocht!

hondvriendelijke hotels veluwe
hondvriendelijke hotels veluwe

“Ontdek de meest gastvrije B&B's op de Veluwe waar je hond ook welkom is”

Hond-vriendelijke activiteiten op de Veluwe

Maak je B&B Veluwe met hond ervaring onvergetelijk door de talloze hond-vriendelijke attracties op de Veluwe te bezoeken. Neem bijvoorbeeld een ritje op een van de hond-vriendelijke stoomtreinen van de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij. Een andere geweldige ervaring is een bezoek aan het hondenbos in Nunspeet waar je hond lekker kan ravotten.

Houdt je hond van water? Dan biedt het recreatiegebied Zeumeren met zijn hondvriendelijk strand uitkomst. Na een dag vol avontuur kun je bij je B&B Veluwe met hond terecht voor een welverdiende rustpauze.

Zo vind je de perfecte B&B Veluwe met hond

Het zoeken naar de perfecte B&B Veluwe met hond hoeft geen enorme taak te zijn. Alles wat je nodig hebt, is een beetje onderzoek en de hulp van onze handige website opstapmetjehond.nl. Een tip? Let naast het feit of honden zijn toegestaan, ook op de aanwezigheid van hond-vriendelijke voorzieningen en activiteiten. Dit maakt je vakantie niet alleen leuker voor jou, maar ook voor je hond.

Boek je welverdiende hond-vriendelijke B&B op de Veluwe

Jij en je trouwe viervoeter verdienen een onvergetelijke vakantie. De hond-vriendelijke B&B’s op de Veluwe staan klaar om je een geweldige ervaring te bieden. Neem een kijkje op onze website opstapmetjehond.nl en ontdek de top 10 hondvriendelijke verblijven op de Veluwe. Boek je favoriete hond-vriendelijke B&B en start je avontuur in de prachtige natuur van de Veluwe.