×
down arrow

Hoe vind je het beste hotel voor honden?

Heb je gedroomd van dat stressvrije, ontspannende uitje? Heb je je ooit voorgesteld dat je hond ook zou kunnen komen?
Reizen met je hond is tegenwoordig meer dan mogelijk. Veel hotels zijn er trots op hondvriendelijk te zijn, maar wat houdt het precies in en hoe kies je het beste hotel voor je hond?

Vaak verwelkomt een huisdiervriendelijk hotel harige huisdieren naast hun baasjes. Deze locaties bieden speciale accommodatie voor hen, of het nu gaat om een ​​roomservicemenu voor huisdieren, een hondenpark op het terrein of zelfs kennelservices.

Hier zijn enkele tips om u te helpen het beste huisdiervriendelijke hotel voor honden te vinden:

1. Zijn alle kamers huisdiervriendelijk?

Zorg ervoor dat het hotel vanaf het begin op de hoogte is van uw huisdier. Dat garandeert dat wanneer u de hotelkamer reserveert, u de ideale krijgt en dat u bij aankomst niet voor verrassingen komt te staan.

2. Is er een toeslag voor huisdieren?

De meeste huisdiervriendelijke hotels rekenen een toeslag bovenop je kamerprijs, maar het specifieke bedrag verschilt. Er kunnen ook schoonmaakkosten of een restitueerbare borgsom in rekening worden gebracht, dus zorg ervoor dat u hier ook om vraagt.

3. Mag mijn huisdier alleen in mijn kamer?

De meeste hotels, hoe hondvriendelijk ook, staan ​​honden niet toe om zonder toezicht in de hotelkamer te verblijven zonder hun baasjes. Zelfs de meest braafe honden zullen vergezeld moeten worden door hun baasjes, tenzij anders vermeld.
Er kunnen zelfs extra schoonmaakkosten in rekening worden gebracht als uw hond een puinhoop maakt. Het zal helpen als je voorzichtig bent.

4. Komt de huishouding mijn kamer binnen terwijl mijn hond aanwezig is?

Als u met uw hond reist, kan het zijn dat u hem mee moet nemen voor een wandeling als het huishoudelijk personeel langskomt. Aan de andere kant kunt u zich tijdens uw verblijf mogelijk afmelden voor de huishouding, dus vergeet niet te vragen naar uw keuzes.

Tips voor het vinden van het beste hotel voor honden 3
Tips voor het vinden van het beste hotel voor honden 1

“Iedereen denkt dat ze de beste hond hebben. En geen van hen heeft ongelijk.”

Wat zijn de algemene hondvriendelijke hotelregels?

Wanneer u incheckt bij de conciërge van het hotel, kunnen zij u alles uitleggen wat u moet weten over uw bezoek met uw hond: waar u ze naartoe kunt brengen om zichzelf te ontlasten, of ze op meubels en bedden mogen, of dat ze u kunnen vergezellen naar de bar, zwembad, enz.

Naast de geposte regels en het aan de lijn houden van je harige vriend, wil je je op een paar manieren op je reis voorbereiden:

1. Neem alle spullen van je hond mee

Het bed van uw huisdier, een paar speeltjes en ID-tags helpen iedereen zich op zijn gemak te voelen. Er wordt ook voorgesteld om het dieet van uw huisdier niet te veranderen, dus hun gebruikelijke voedsel is essentieel. Vergeet de water- en voedselschalen niet!

2. Training opfrissen voordat u op reis gaat

U zult willen dat uw hond zich op zijn best gedraagt ​​terwijl u op pad bent. Zorg ervoor dat u vóór de reis training en gehoorzaamheid oefent. Bijna alle openbare locaties en hotels hebben huisdieren sowieso nodig om aan de lijn of in dragers te zijn, maar je hebt een back-up als je hond naar commando’s kan luisteren.

Wat zijn de meest diervriendelijke bestemmingen in Nederland?

Als je naar Nederland reist, hebben we goed nieuws voor je. Gelukkig is het land de thuisbasis van enkele van de beste en meest huisdiervriendelijke bestemmingen. Deze omvatten:

  1. Zeeland
  2. Texel
  3. Veluwe
  4. Limburg
  5. Ardennen

Honden zijn letterlijk overal op deze plekken, maar natuurlijk geen zwerfdieren. Nederlanders nemen hun honden graag mee. Zoek gerust naar het hondensymbool. Als honden in een etablissement zijn toegestaan, vindt u gemakkelijk een hondensymbool met een cirkel eroverheen.

Er zijn tal van websites die een zoekroute-tool bieden als u op zoek bent naar hondvriendelijke hotels tijdens uw reis. Dus, ben je klaar om een ​​hotel met een hond te kiezen? We wensen je veel geluk!

Hoe vind je het beste hotel voor honden?

Hoe vind je het beste hotel voor honden?

Hoe vind je het beste hotel voor honden?

  • Hoe vind je het beste hotel voor honden?
  • Hoe vind je het beste hotel voor honden?
  • Hoe vind je het beste hotel voor honden?