×
down arrow

Waarom kiezen voor Limburg voor je volgende hondenvakantie?

Fijn, je bent van plan om vakantie te vieren in Limburg met je hond! Een uitstekende keuze, want Limburg is een paradijs voor hondenbezitters. De provincie heeft tal van vakantieopties, waar zowel jij als je trouwe viervoeter optimaal van kunnen genieten.

Wat maakt een vakantie in Limburg uniek?

Limburg is bijzonder hondvriendelijk en telt talrijke accommodaties waar viervoeters graag geziene gasten zijn. Van appartementen en vakantiehuisjes tot luxe hotels; er zijn mogelijkheden genoeg voor jou en je hond. Maak je tijdens je vakantie in Limburg met hond ook vooral geen zorgen over hondenverboden in parken of op wandelpaden. Limburg is bekend om haar uitgestrekte natuur en vele hondenlosloopgebieden. Daarnaast zijn er tal van hondvriendelijke activiteiten om samen te ondernemen.

Welkom in hondvriendelijk Limburg

Wat maakt Limburg nou echt dé plek voor een vakantie met hond? Nota bene, het zijn de bijzondere hondvriendelijke accommodaties die je vakantie onvergetelijk maken. Denk aan sfeervolle vakantiehuisjes met omheinde tuinen, waar je hond vrij kan rondlopen, luxe hotels die hondendiners serveren en gezellige B&B’s midden in de natuur. Ze zorgen allemaal dat je hond zich net zo welkom voelt als jij!

Wandelplezier in Limburg voor jou en je hond

Limburg betekent ook eindeloos wandelen, met je hond als vrolijke metgezel. De provincie biedt een ruime keuze aan hondenlosloopgebieden, waar je hond vrij kan spelen en rennen. En geen zorgen, ook voor langere trektochten met je hond zijn er volop routes beschikbaar in de mooie Limburgse natuurgebieden.

vakantie limburg hond

“Ontdek de leukste tips voor een onvergetelijke vakantie in Limburg met je hond!”

Avontuurlijke vakantieactiviteiten met je hond

Op vakantie in Limburg met je hond betekent ook plezier en avontuur. Heb je ooit een boottocht gemaakt met je hond? In Limburg kan het! Verschillende maaspontjes staan open voor je viervoetige vriend. Of wat dacht je van een ritje met de stoomtrein? Er zijn diverse toeristische treinlijnen waar honden welkom zijn. En natuurlijk zijn de veelal kindvriendelijke attracties en musea ook een bezoekje waard.

De lekkerste hondvriendelijke restauranttips

Op vakantie in Limburg met je hond hoef je geen culinaire ervaringen te missen. Er zijn ontelbaar veel hondvriendelijke restaurants en cafés in Limburg. Sommigen hebben zelfs een speciaal hondenmenu! Na een lange wandeling samen even uitrusten en bijtanken met een heerlijke maaltijd? In Limburg kan het!

Topaanrader: hotel De Leuf

Een prachtige aanrader voor je vakantie in Limburg met je hond is Hotel De Leuf, te vinden op opstapmetjehond.nl. Dit karakteristieke hotel ligt in het hart van het Limburgse Heuvelland en verwelkomt honden met open armen. Je hond mag zelfs bij je aan tafel tijdens het eten! Vergeet daarbij ook niet een bezoekje te brengen aan het nabijgelegen hondenlosloopgebied.

Je vakantie in Limburg met hond is helemaal compleet!

Welk type vakantie je ook kiest, in Limburg kun je het vinden. De ideale mix van hondvriendelijke accommodaties, prachtige wandelmogelijkheden en unieke activiteiten voor jou en je hond, maken Limburg de perfecte bestemming voor je volgende vakantie met hond.

Uiteraard zijn er nog vele andere bijzondere hondvriendelijke accomodaties in Limburg te vinden. Laat je op opstapmetjehond.nl inspireren door de top 10 hondvriendelijke hotels in Limburg waar honden meer dan welkom zijn. Zo wordt jouw volgende vakantie in Limburg met hond ongetwijfeld een succes!