×
down arrow

Je trouwe viervoeter mee op een goedkoop weekendje weg aan zee

Je hebt het wel verdiend na een lange werkweek: een goedkoop weekendje weg met de hond aan zee. En het beste daaraan? Je trouwe viervoeter kan gewoon mee! Een weekend vol wandelingen langs de kust, apporteer-spelletjes in de golven, en heerlijk uitwaaien op het strand. Vind je het lastig om een geschikte accommodatie te vinden waar zowel jij als je hond welkom zijn? Geen zorgen, we helpen je graag op weg!

Een accommodatie vinden die écht hondvriendelijk is

Het kan een uitdaging zijn: een plek vinden voor dat goedkope weekendje aan zee met je hond zonder concessies te doen aan comfort of locatie. Zoek je een huisje bij het strand, een gezellige B&B, of kies je voor een luxe hotel? Op de website opstapmetjehond.nl vind je tal van mogelijkheden voor een geweldige én goedkope vakantie met je hond.

Hond aan zee: huisje, B&B of hotel?

Wil je het liefst een privé plekje, ruimte en vrijheid voor je hond om rond te rennen? Dan is een huisje aan zee de ideale keuze voor jouw goedkoop weekendje weg met de hond aan zee. Zo zijn de Strandhuisjes Loekzand op Texel erg hondvriendelijk en bieden ze een heerlijke plek voor jou en je viervoeter.

Als luxe en gemak op de eerste plek komen, kies dan voor een hotel. Het Fletcher Doghotel in Renesse verwelkomt je hond met open armen en biedt naast veel comfort voor jou, vele extra’s voor je hond. Denk bijvoorbeeld aan speciale hondensuites, een doggy diner of een hondenspa!

Voor een meer huiselijke sfeer is een B&B ideaal. B&B De Strandloper in Zandvoort biedt gezellige kamers waar honden zijn toegestaan en ligt op loopafstand van het strand.

“Ontdek hoe je een goedkoop weekendje weg met je hond aan zee kunt plannen”

Strandwandelingen met de hond

Een van de hoogtepunten van een goedkoop weekendje weg met de hond aan zee zijn natuurlijk de strandwandelingen. Zodra je de kustlijn in zicht hebt, springt je hond waarschijnlijk al van enthousiasme! Vergeet echter niet bij het lokale toeristeninformatiepunt te informeren naar de regels voor honden op het strand.

Honden op de stranden in Nederland

In de meeste kustplaatsen zijn honden welkom op het strand, maar houd rekening met de verschillende seizoensgebonden regels. Op sommige stranden zijn honden bijvoorbeeld alleen buiten het hoogseizoen of op bepaalde tijden toegestaan.

Extra’s voor je hond

Wil je jouw trouwe viervoeter echt in de watten leggen tijdens jullie goedkoop weekendje weg aan zee? Denk dan aan de vele extra’s die accommodaties aanbieden. Bij B&B Het Woefhuis op de Vinkeveense Plassen krijgt je hond zijn eigen bedje en waterbak, worden er gezonde hondensnacks geserveerd en zijn er tal van veilige zwemspots voor honden in de buurt.

Plezier voor het hele gezin

Een goedkoop weekendje weg met de hond aan zee is niet alleen plezier voor jou en je hond, maar voor het hele gezin! Spelletjes op het strand, zandkastelen bouwen, zoeken naar schelpen of een wandeling bij zonsondergang: er valt genoeg te beleven.

Boek jouw goedkoop weekendje weg met hond aan zee

Nu je een beter idee hebt van de mogelijkheden, is het tijd om dat goedkoop weekendje weg met je hond aan zee te boeken! Vergeet niet om ook in het laagseizoen te kijken, dan zijn niet alleen de prijzen lager, maar zijn de stranden ook minder druk.

Ben je klaar om te gaan en die strandwandeling te maken? Bezoek de opstapmetjehond.nl en ontdek de top 10 hondvriendelijke hotels aan zee. Veel plezier met je goedkoop weekendje weg met de hond aan zee en geniet van de zilte zeelucht, de ontspannen atmosfeer en natuurlijk het prettige gezelschap van je hond.