×
down arrow

Zomervakantie met hond: wat mee te nemen

Als u uw huisdier meeneemt voor de rit, kan dit extra stress veroorzaken bij de angst die wordt veroorzaakt door de daadwerkelijke reis. Als je echter een huisdier meeneemt op reis, heb je meer nodig dan een reisdeken en een nekkussen om je pluizige huisdieren warm en gezellig te houden.

Nu de zomer is aangebroken, kunt u beginnen met het plannen van uw langverwachte vakantie met uw hond. Laten we zeggen dat je klaar bent met inpakken, maar heb je aan je harige maatje gedacht? Het goede nieuws is dat je je hond voor het eerst mee kunt nemen op reis.

Het is niet nodig om een heleboel gespecialiseerde uitrusting in te pakken voor uw reis. U mag alles gebruiken wat u en uw hond in huis hebben liggen. Beginnen met een riem en een handvol reisspecifieke dingen toevoegen, kan uw leven vereenvoudigen.

Deze blog bespreekt de dingen die je moet inpakken bij het plannen van een zomervakantie met je hond.

Waterdichte opbergtas voor hondenvoer

Uw hond zal het waarderen dat u zoveel mogelijk van zijn voer meeneemt. Zorg ervoor dat u ten minste één dag genoeg voer voor uw hond meeneemt, zodat u de tijd heeft om dierbenodigdheden te kopen zodra u uw bestemming bereikt. Het gebruik van een herbruikbare, waterdichte zak helpt de versheid van het voedsel te behouden.

ID-tags

U kunt uw hond snel en eenvoudig identificeren met een ID-tag wanneer u het huis verlaat. Zorg ervoor dat de contactgegevens op de identificatielabels van uw hond up-to-date zijn. Evenzo moet u investeren in een voor de reismand van uw hond. Zorg ervoor dat u een e-mailadres voor contact en een Google Voice-nummer opgeeft als u in het buitenland geen vaste telefoonlijn zult hebben.

EHBO doos

Het is essentieel om de gezondheid van onze hond te beschermen, zelfs tijdens de vakantie. Dit hoeft niet ingewikkeld te zijn, maar het moet zaken bevatten als een moersleutel of pincet, antibiotische zalf, verband, generieke Benadryl, vlooienmedicijn en alle andere medicijnen die uw hond neemt. U dient de gewone shampoo van uw hond en eventuele andere huidverzorgingsproducten mee te nemen.

Certificaat van veterinaire gezondheid en vaccinatiegegevens voor uw hond vóór de vakantie

Een kopie van de vaccinatiegegevens van de hond, de contactgegevens van uw dierenarts en het nummer van een dierenziekenhuis in de buurt zijn allemaal essentiële items die u altijd bij de hand moet hebben. Op bepaalde locaties kan een gezondheidscertificaat van een dierenarts vereist zijn. U dient een digitale kopie van deze informatie en, indien nodig, papieren exemplaren bij u te hebben in de reismand van uw hond.

Handdoek , plaskussen en wegwerpkleding voor puinhoop

Een handdoek is essentieel voor het opruimen van ongevallen en het afdrogen van uw hond na de ongeplande zwembeurten die hij leuk vindt. U moet bereid zijn om na uw hond op te ruimen en eventuele ongelukken op te ruimen die zich tijdens uw reis kunnen voordoen.

Een kauwspeeltje

Neem zijn favoriete kauwspeeltje mee om je hond onderweg bezig te houden. De interesse van een hond in kauwen bepaalt hoe lang het duurt. Ze nemen in ieder geval niet al te veel ruimte in je koffer in beslag; nadat uw hond klaar is, hoeft u hem niet meer te slepen. Je kunt ze bij de meeste dierenwinkels ophalen voordat je op reis gaat.

hondvriendelijke hotels nederland

“De zomervakantie die u met uw hond doorbracht, zal de boeken ingaan als een van de hoogtepunten van uw leven. ”

Vuilnisbakvoeringen en -zakken

Als je haast hebt met inpakken, laat je altijd een paar essentiële dingen achter. Het bevestigen van een poepzakhouder aan de lijn kan helpen ervoor te zorgen dat u nooit zonder de tas de deur uitgaat, omdat het onmogelijk is om iets te verliezen dat aan iets anders is vastgemaakt. Als je er zeker van wilt zijn dat je niet zonder wc-papier komt te zitten, is het verstandig om een paar extra rollen mee te nemen.

Een set opvouwbare kommen

Velen van hen hebben een karabijnhaak en kunnen worden opgevouwen om ze gemakkelijk op te bergen. Hierdoor kunt u ze gemakkelijk in een compact etui opbergen, aan een lijn vastmaken en drogen door ze aan de tas te hangen. Om ruimte te besparen en het u en uw hond onderweg gemakkelijker te maken, kunt u de voerbak labelen met een permanente stift om aan te geven hoeveel voer u uw hond regelmatig bij elke maaltijd geeft.

Een hondendraagtas

Je hebt een hondendraagtas nodig die je voor langere tijd kunt dragen, of je nu op reis bent of autorijdt. De reismand voor uw hond moet onder uw stoel in de passagierscabine passen als u deze mee wilt nemen.

Als u met de auto reist, kan de reismand worden vastgemaakt met een veiligheidsgordel voor extra bescherming, en hij kan dienen als een comfortabel bed voor uw hond als u daar aankomt. Bovendien, als de tas die u als reismand wilt gebruiken veel vakken heeft, kunt u deze gebruiken om kleinere hondenspullen mee te nemen en te ordenen. U kunt het gebruiken als bed of als koffer voor uw huisdier.

Neem wat spullen mee van thuis

De angst van een huisdier kan worden verminderd door bepaalde vertrouwde items en voedingsmiddelen tijdens de reis op hun plaats te houden. Neem wat van de vaste spullen van uw huisdier mee, zoals eten, beddengoed en kattenbak. Packing cubes kunnen u helpen om alle benodigdheden van uw huisdier op één plek te bewaren, zodat u gemakkelijk kunt vinden wat u nodig heeft wanneer u het nodig heeft. De Pack-It Isolate Cube, behandeld met een antimicrobiële verbinding om geuren te helpen neutraliseren , is een goede opbergoplossing voor alles wat een penetrante stank afgeeft, van oud speelgoed tot lekkere snacks.

Laatste gedachten

Een van de meest memorabele momenten van je leven zal de zomervakantie zijn die je met je hond doorbrengt. Aan de andere kant moet u weten dat er extra planning nodig is om de gezondheid en veiligheid van uw hond tijdens de reis te waarborgen.

Als u uw hond meeneemt op een zomervakantie in de buitenlucht, is het essentieel om alle basisbenodigdheden voor een aangename vakantie in te pakken, inclusief documentatie, een EHBO-doos en de persoonlijke spullen van uw hond. Vervolgens moet u ervoor zorgen dat u weet hoe u uw hond veilig in het water en uit de hete zon kunt houden. Door het advies in dit artikel op te volgen, kunt u zorgen voor een stressvrije vakantie voor zowel u als uw hond.