×
down arrow

Plannen voor de ultieme vakantie met je hond in de Ardennen

Je bent op zoek naar de perfecte vakantieplek die jouw trouwe viervoeter niet alleen verwelkomt, maar ook de onvergetelijke momenten belooft? Een vakantie met hond Ardennen is dan precies wat je nodig hebt. Van uitgestrekte bossen om in te ravotten tot hondvriendelijke acccommodaties waar je hond net zo welkom is als jij, de Ardennen is echt een paradijs voor hondenliefhebbers.

Waarom je voor een hondvriendelijke vakantie Ardennen kiest

Eén ding is zeker, een vakantie met hond Ardennen is een ervaring die je en je hond nooit meer zullen vergeten. De Ardennen biedt een unieke variatie aan hondenactiviteiten. Denk aan hondvriendelijke wandelroutes, speciale speelgebieden voor honden en zelfs restaurants waar je hond mee naartoe kan!

Daarnaast kun je in veel accommodaties in de Ardennen je hond meenemen. Veel van deze vakantiehuisjes en hotels hebben speciale faciliteiten voor honden, zoals een hondenmand, voerbakken en zelfs hondenspeelgoed om je hond te vermaken tijdens je vakantie.

De meest hondvriendelijke verblijven in de Ardennen

Als je een vakantie met hond Ardennen plant, wil je natuurlijk dat jouw hond zich ook echt welkom voelt. Daarom stellen we drie hondvriendelijke verblijven in de Ardennen voor. Op de website opstapmetjehond.nl vind je nog meer mogelijkheden!

Hotel Les Myrtilles: Dit hotel in Vielsalm heeft speciale hondenkamers en een grote tuin waar je hond heerlijk kan rondrennen. Honden zijn in alle gebieden van het hotel toegestaan en ze mogen zelfs mee naar het restaurant. Het hotel biedt ook hondenspeeltjes en hondenvoer aan.

Vakantiehuisje De Vos: Dit knusse vakantiehuisje in de buurt van Hubermont verwelkomt honden van alle groottes. Het heeft een afgesloten tuin waarin je hond vrij kan rondlopen. In de buurt van het huisje vind je een tal van hondenwandelingen.

Le Méridien Ardennes: Deze luxueuze hondenaccomodatie in de Ardennen ligt te midden van de bossen. Honden zijn gratis en er is een speciaal hondenzwembad waar je plonsbeest zich heerlijk kan uitleven.

vakantie ardennen met hond
vakantie drenthe met hond

“Ontdek de ideale vakantie met je hond in de Ardennen: tips en verborgen parels”

Hondvriendelijke activiteiten in de Ardennen

Niet alleen je accommodatie speelt een rol, ook de nabije omgeving telt. Een vakantie met hond Ardennen is zoveel meer dan alleen je hond meenemen naar je accommodatie. De Ardennen biedt tal van activiteiten die je samen met je hond kunt doen.

Ontdek bijvoorbeeld de talloze hondvriendelijke wandelroutes die de Ardennen te bieden heeft. Of wat dacht je van kajakken met je hond? Ook een bezoek aan hondvriendelijke restaurants behoort tot de mogelijkheden, waar je na een lange dag wandelen kunt genieten van een heerlijke maaltijd, terwijl je hond geniet van een verse portie hondendelicatesse.

Creëer onvergetelijke herinneringen in de Ardennen met je hond

Of je nu geniet van een rustige wandeling door het bos, lekker gaat kajakken of gewoon ontspant in je hondvriendelijke accommodatie, een vakantie met hond Ardennen is een ervaring om nooit te vergeten. Zowel jij als je hond krijgen de kans om nieuwe avonturen te beleven en onuitwisbare herinneringen te maken in één van de meest prachtige streken van België.

Nieuwsgierig geworden naar al het moois dat een vakantie met hond Ardennen te bieden heeft? Bekijk dan snel de top 10 hondvriendelijke verblijven in de Ardennen op opstapmetjehond.nl en plan de ultieme hondvriendelijke vakantie in de Ardennen!