×
down arrow

Ontdek de puikste plekjes en B&B’s in Limburg waar je hond welkom is

Waarom is Limburg zo populair onder hondenliefhebbers?

Een van Nederlands pareltjes als het gaat om uitgestrekte natuur, gastvrijheid en dierenvriendelijkheid, dat is Limburg! Een plek waar jij en je viervoeter zich even kunnen onderdompelen in een andere wereld. De groene heuvels, de historische dorpjes, de imposante kastelen en die o zo heerlijke vlaai. Het is bijna alsof je even in het buitenland bent. Maar vergis je niet, je bevindt je echt in Nederland. En geloof het of niet, in Limburg vind je talloze accommodaties zoals hotels, vakantiehuizen en b&b’s waar jouw hond niet alleen welkom is, maar zelfs een VIP-behandeling krijgt. Dat maakt een uitstapje naar een b&b in Limburg met hond zo uniek!

Limburgse gastvrijheid weerspiegeld in haar accommodaties

Het Limburgse landschap nodigt niet alleen uit voor lange wandelingen, maar ook de accommodaties in de regio rollen de rode loper uit voor jou en je hond. Stel je toch eens voor dat je na een lekker lange wandeling met je hond de gezelligheid van een b&b opzoekt. Terwijl je hond uitrust bij de haard, ga jij heerlijk ontspannen in de accommodatie. Hoe fijn is het dan om te weten dat jouw trouwe viervoeter zich ook volledig thuis voelt in zo’n b&b in Limburg met hond?

Trakteer je hond op luxe: b&b in Limburg met heerlijke extra’s voor je hond

Je hond mag dan wel een dier zijn, dat betekent niet dat hij of zij niet kan genieten van een beetje luxe. In Limburg zijn er meerdere hondvriendelijke b&b’s, zoals ‘Bed&Brokje’, waar luxe voor je hond centraal staat. Maar wat betekent dit nu eigenlijk? Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk zachte slaapplek, biologische hondenbrokken, speciale wandelroutes voor je hond en zelfs een verwarmd zwembad – alleen voor honden, jawel!

vakantie limburg met hond
vakantie limburg hond

“Ontdek de meest gastvrije B&B's in Limburg waar ook je hond welkom is”

De pareltjes van Limburg: hondvriendelijke bed&breakfasts die je moet zien

Heb je een tripje naar Limburg in de pijplijn zitten en ben je op zoek naar de beste plek om met jouw hond te verblijven? Laten wij je een handje helpen. We delen graag een paar voorbeelden van verblijven die dat extra beetje aandacht voor je hond bieden.

Een goede start is ‘Bed&Brokje’. Deze b&b in Limburg met hond heeft niet alleen heerlijke bedden en een fantastisch ontbijt voor jou, ook je hond wordt hier volop in de watten gelegd. Zo is er een hondenzwembad, een bos op loopafstand en zelfs een hondenservice mocht je eventjes zonder je hond op pad willen.

Maar ook het ‘Vrolijke Varkentje’ is een aanrader. Deze groene oase heet je hond hartelijk welkom met een speciale hondenwasplaats, comfortabele hondenmanden en natuurlijk ook schitterende wandelroutes in de directe omgeving.

Kortom, in Limburg is er voldoende keus wanneer je op zoek bent naar een b&b waar ook je hond zich zalig kan ontspannen!

Hondenroutes: Ontdek de Limburgse natuur samen met je hond

Limburg is natuurlijk meer dan alleen accommodaties. Samen met je hond de heuvels verkennen, heerlijk! Limburg beschikt over honderden kilometers aan hondenroutes, van eenvoudig tot uitdagend. Wandelen door de bossen, de heuvels beklimmen of stoeien in de verschillende hondenlosloopgebieden, het kan allemaal. Vergeet zeker niet een keer door het Nationaal Park De Maasduinen of De Groote Peel te lopen, beide parels voor wandelaars en hun honden.

Op stap in Limburg met je hond: beleef de ultieme vakantieervaring

Hopelijk hebben wij je ervan overtuigd dat een b&b in Limburg met hond de ultieme vakantiebeleving biedt die zowel jij als je hond zal bekoren. Ontdek de Limburgse gastvrijheid, ga op ontdekking in de prachtige natuur en geniet van de extra verwennerij voor je hond bij een van de vele hondvriendelijke b&b’s.

Ga je voor de hondenhemel bij ‘Bed&Brokje’, de groene oase van het ‘Vrolijke Varkentje’ of een van de vele andere accommodaties? Je vindt het op de site opstapmetjehond.nl. Hier vind je tevens de top 10 hotels in Limburg waar jouw hond zich koning te rijk voelt. Durf te genieten van het beste dat Limburg te bieden heeft en ontdek de liefde die deze provincie heeft voor zowel haar tweebenige als viervoetige bezoekers!